Yayın Tarihi: 04.10.2024 18:00

Fakültemizde, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında ailemize katılan Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri için Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda bir oryantasyon programı düzenlendi. Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan ÖZÇELİK ve Prof. Dr. Ayhan GÖSTERİT, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cevriye ALTINTAŞ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal İşler, Kültür ve Spor Şube Müdürü Nurgül AVCI HATİPOĞLU, Orman Fakültesi akademik-idari personeli ve birinci sınıf öğrencilerimiz katıldı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’mızın okunması ve üniversitemizin tanıtım filminin gösterimi ile başlayan programın açılış konuşmaları kısmında Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Turgut ŞAHİN, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan ÖZÇELİK öğrencilere hitap ederek iyi dileklerde bulundurlar. Açılış konuşmalarının ardından Sayın AVCI HATİPOĞLU tarafından öğrencilerimize beslenme hizmetleri, sosyal işler kültür ve spor hizmetleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri, destek hizmetleri, öğrenci kulüpleri, vb. gibi konularda bilgiler verildi. Öğrenci işleri ile ilgili bilgilendirmeler ise daire başkanı Sayın ALTINTAŞ tarafından yapıldı. ALTINTAŞ sunumunda Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat, öğrenci bilgi sistemi, ders kayıtlanmaları, sınavlar, haklar ve disiplin cezaları, devam ve devamsızlık durumları, vb. hususlarda bilgiler verdi. Sunumların ardından günün anısına Prof. Dr. Ramazan ÖZÇELİK tarafından konuşmacılara hediyeleri takdim edildi. Orman Fakültesi tanıtım sunumu Arş. Gör. Elif Şeyda KESİK, Orman Mühendisliği Bölümü tanıtım sunumu Arş. Gör. Murat ÖZEN ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü tanıtım sunumu ise Arş. Gör. Uğur ÖZKAN tarafından gerçekleştirildi. Soru & cevap bölümünün ardından öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz bir kokteyl programı ile biraya gelerek anı fotoğrafı çektirdi.

Oryantasyon programımıza katılan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Ailemize yeni katılan sevgili öğrencilerimize hoş geldin diyerek yeni eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini dileriz.