Yayın Tarihi: 13.09.2024 16:00

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Orman Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin İşletmede Mesleki Eğitim (İME) uygulamalarını yapacağı Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü’nde (2 Eylül 2024), Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü’nde (3 Eylül 2024), Dinar Orman İşletme Müdürlüğü’nde (4 Eylül 2024), Bucak Orman İşletme Müdürlüğü’nde (9 Eylül 2024) ve Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğü’nde (11 Eylül 2024) İME Modelimizin tanıtımı ve geliştirilmesi amacıyla toplantılar yapılmıştır. Isparta Orman Bölge Müdürümüz Sayın Ali ÖZDEMİR, Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Hasan ASLAN ve Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet KESER’in başkanlığındaki toplantılara, Şube Müdürleri, Orman İşletme Müdürleri, Orman İşletme Müdür Yardımcıları, Orman İşletme Şefleri ve Orman Mühendisleri meslektaşlarımız katılmışlardır. Düzenlenen toplantılarda, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN ve Uygulamalı Eğitimler Planlama ve Koordinasyon Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet S. ÖZÇELİK, ISUBU Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünde uygulanan İME Modelini tanıtan bir sunum yapmışlardır. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Isparta Orman Bölge Müdürlüğü arasındaki güçlü ilişkilerin pekiştirildiği ziyaretlerde, İME sürecinde öğrencilerin, Eğitici Personelin ve Sorumlu Öğretim Elemanlarının dönem sonunda yapılan memnuniyet anketlerine yansıttıkları olumlu ve olumsuz eleştiriler dikkate alınarak, İME modelinin geliştirilmesi için görüş alışverişinde bulunulmuştur.

İME Modelimizi paydaşlarımızla birlikte tartışabildiğimiz ve çok verimli geçtiğine inandığımız toplantılara katılan kurum yetkililerinden aldığımız geri dönüşleri önemsiyoruz ve bunları dikkatle inceleyerek modelimizi en iyi hale getirmeye gayret edeceğiz. Orman Fakültesine ve Orman Mühendisliği Bölümü İME Modeline desteklerini esirgemeyen Isparta Orman Bölge Müdürümüz Sayın Ali ÖZDEMİR’E çok teşekkür ederiz. Ayrıca, 2022’den bugüne 86 öğrencimizin bir dönem İşletmede Mesleki Eğitimini tamamlamasında bizlere destek olan, kıymetli bilgilerini ve tecrübelerini paylaşarak öğrencilerimizin teorik bilgilerini ve uygulama kapasitelerini geliştirmelerine önemli katkılarda bulunan Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’nün değerli personeline de çok teşekkür ederiz.