Yayın Tarihi: 15.10.2024 12:00

Orman Mühendisliği Bölümü İME Modeli’nin vazgeçilmez bir parçası olarak görülen Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürlükleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünün Şube Müdürlüklerince verilen dört haftalık eğitimin ilk iki haftasını kapsayan teorik eğitimler tamamlandı. Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Basın ve İletişim Şube Müdürlüğünün koordinasyonunda hazırlanan eğitim planına göre, İME’ye iki hafta sürecek arazi uygulamalarıyla devam edilecek ve bu süreç Orman Fidanlık Müdürlüğümüzce verilecek eğitimleri de kapsayacaktır. İME öğrencilerimiz Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde yaşadıkları deneyimler için mutlu olduklarını belirttiler. Bizler de İME öğrencilerimize içtenlikle destek veren, emeklerini esirgemeyen, bilgi ve tecrübelerini aktaran tüm meslektaşlarımıza ve katkı sağlayan tüm personele Isparta Orman Bölge Müdürümüz Sayın Ali ÖZDEMİR nezdinde teşekkür ederiz.