21 Kasım 2019 Perşembe

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik ULUSOY Fakültemizi Ziyaret Etti

24 Ekim 2019 Perşembe 09:00 tarihinde eklendi | 68 defa okundu

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Sayın Refik ULUSOY fakültemize nezaket ziyaretinde bulunmuştur. Ayrıca, ziyaret çerçevesinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere paydaş toplantısı düzenlenmiştir.

Orman Bölge Müdürü Refik ULUSOY, ilk olarak fakülte Dekanlığını ziyaret etmiş, ziyaret sonrası ikili işbirliği ve ortak çalışma konularının görüşüldüğü fakülte öğretim üyelerinin katılımı ile bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya Fakülte Dekanı Prof.Dr.Yılmaz ÇATAL, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Fakülte Öğretim Üyeleri katılmıştır. Toplantı çerçevesinde Prof.Dr.Yılmaz ÇATAL, fakülte ile orman teşkilatının ikili işbirliğinin çok önemli olduğu, uygulamalı eğitimde en büyük dış paydaşlarımızdan birisinin Orman Genel Müdürlüğü ve yerelde temsilcisi Orman Bölge Müdürlüğü olduğunu belirtmiştir.  Özellikle 7+1 eğitim modeli ile daha çok işbirliği yapmak için fırsatların doğduğu vurgulamıştır. Toplantıda öğretim üyeleri ve Orman Bölge Müdürü Refik ULUSOY hangi konularda ortak çalışma yapabileceklerini dile getirerek, bu tür ortak toplantıların devam ettirilmesi yönünde görüş birliğine varmışlardır. Toplantı kurumsal hediye takdimleri ile son bulmuştur.