Yayın Tarihi: 16.08.2023 12:45
Türkiye Ormancılar Derneğinin düzenlediği ve Yumrukaya köyü (Bolu) tesislerinde yapılan 2. Orman Oyunları Olimpiyatına Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencilerimiz bir takım halinde katılmıştır. Takım sorumlusu Arş. Gör. Hakan DURGUN’un yanında Arş. Gör. Burak KOPARAN ve Arş. Gör. Uğur ÖZKAN öğrencilerimizle birlikte Fakültemizi temsil etmişlerdir. Çadır konaklaması yapılan tesislerde, Türkiye’deki orman fakültelerinden gelen takımlardaki öğrenciler oyunlarda kıyasıya yarışmışlar ve düzenlenen müzik etkinliğinde doyasıya eğlenmişlerdir. Oyunlarda birinci olan Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu etkinliği düzenleyen Türkiye Ormancılar Derneğine, etkinliğe katılan öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz.