Sertifikalı Eğitim Programı

06 Nisan 2022 Çarşamba 16:19 tarihinde eklendi | 130 defa okundu
Medyayı Tanımak, Kavramak ve Kullanmak - Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma

Orman Fakültesi öğrencilerine, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği protokolü kapsamında  “Medyayı Tanımak, Kavramak ve Kullanmak” ve “Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma” konularında sertifikalı eğitim programı gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonunda Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nilüfer YAZICI tarafından Psikolojik Danışman Saadet ÇAĞLAYANER ve Sosyolog Gönül Cemre ABACIK’a teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Katılım ve kıymetli paylaşımları için Sayın Saadet ÇAĞLAYANER ve Sayın Gönül Cemre ABACIK’a fakültemiz adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.