Üniversite-sanayi işbirliği çalışmalarımız devam ediyor

25 Eylül 2022 Pazar 12:47 tarihinde eklendi | 161 defa okundu

Mobilya bileşenleri ve parke sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olarak faaliyet gösteren AGT firması İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Süreyya UYSAL, İnsan Kaynakları Sorumlusu Sayın Enes ANGIN ve Muhasebe Müdürü Sayın Oğuzhan VERGİLİ fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğrencilerimiz için staj, +1 uygulamalı eğitim ve istihdam olanakları ile AR-GE konularındaki işbirlikleri ele alındı. Görüşmelerde Fakülte dekanımız Prof. Dr. Mustafa AVCI, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Abdullah SÜTÇÜ, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Turgut ŞAHİN ve öğretim elemanları yer aldı. Görüşmeler neticesinde işbirliği protokollerinin imzalanmasına yönelik hazırlıkların yapılması kararlaştırıldı.