17 Temmuz 2019 Çarşamba

Yaban Hayatı ve Doğa Kampı Günleri

04 Mayıs 2019 Cumartesi 10:29 tarihinde eklendi | 150 defa okundu

ISUBÜ Orman Fakültesi Öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÜNAL koordinatörlüğünde düzenlenen yaban hayatı ve doğa kampı günlerine katıldılar. İki gün şeklinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde Antalya Kurşunlu Şelalesi’ nde kuş ve doğa gözlemleri etkinliği yapılmıştır. Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda devam eden etkinlikte Doğa Kampı ve Hayatta Kalma Tekniği, Kampçılık ve Kamp Teknikleri eğitimleri teorik ve uygulamalı tarzda gerçekleştirilmiştir.  Katılımcılar doğada kamp çadırında konaklamışlar, doğanın tadına varmışlardır. Etkinliğin ikinci gününde ise Köprülü Çay’da rafting etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğin son aşamasında Antalya Manavgat Şelalesi ziyaret edilerek doğa gözlemleri yapılmıştır.